Така нищо хубаво не ви чака


Така нищо хубаво не ви чака

1937 0

Херо още не е стъпил на стадиона в Подуяне, а напрежението между него и прекия му началник Георги Иванов се покачва. Характерите и на двамата са особени, което също допринася за нажежената обстановка. Все още не е сигурно, дали Димитър Димитров ще цъфне в Левски, въпреки че обеща. Въпросът започва често да гложди синята общност ще изпълни ли Херо уговорката си с Гонзо, или ще се опита да избяга.

Нов силен ток премина по оста Херо-Гонзо преди дни. Първо бургазилията направи голям жест към сините, след като прати на Герена двама играчи, минали през него и то добри. Това са Наджиб Амари и Жагурта Хамрун - Жужу. Докато първият поигра малко в Черноморец, вторият остави много добри впечатления и си уреди трансфер в Турската суперлига. Там, където в момента Левски не може да продаде един футболист. След половин час със синята фланелка силният човек в Левски си каза тежката дума. Тя е Амари - Да, Жужу - Не. След като Херо разбра за намеренията на Иванов, побърза да намери трибуна, пред която да каже, че Гонзо греши в избора си. Според бъдещия треньор на Левски Жужу има място на Герена за разлика от по-слабо представящия се Амари. Тук ние нямаме отношение кой е по-силен или слаб. Това си е между тях и те трябва ад го изчистят. Проблемът е друг Ами ако двамата за всяко нещо са на различно мнение? Херо още не е дошъл, а вече се надигна срещу думата на Гонзо.

След Нова година може да стане страшно в Подуяне и виелиците и вихрушките в офисите и съблекалнята да са всекидневие. На сините повече от всякога в момента им е нужно спокойствие. Играчите, треньори, директори, собственик - всички са изнервени, защото са поредна година се обяви едно, а се прави съвсем друго. Притиснат от слабите резултати, Гонзо дори си изневери на думите и изгони Пепе Мурсия, колкото и да не искаше. Всяко решение в Левски се превръща в предпоследно. Така че Херо и Гонзо да седнат и да се разберат, преди Димитров да е дошъл при сините. Няма смисъл от това Херо да води отбора три мача и след това Гладиатора да му събере багажа по подобие на Мурсия. Така двамата няма да стигнат до никъде. Да не говорим за Европата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички