Със завръщането на Станимир Стоилов промените в състава на Левски започват с пълна сила


Със завръщането на Станимир Стоилов промените в състава на Левски започват с пълна сила
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

8149 0

Броени часове след като стана ясно, че Станимир Стоилов е приел офертата от ръководството на Левски и ще се завърне на стадион "Георги Аспарухов", "Dsport" съобщава, че промените в състава на "сините" започват с пълна сила!

По информация на изданието, клубът ще се раздели с младия защитник Христофор Хубчев, който ще се окаже ненужен при задаващата се късна селекция на "Герена".

Ако това е вярно, то новината е изненадващата, тъй като бранителят вкара гол при успеха с 2:1 срещу Берое и изрази бурно радостта си от дебютното попадение. Впоследствие той бе изгонен за грубо влизане в краката на противников играч и Левски трябваше да играе цяло полувреме с човек по-малко...

"Dsport" съобщава обаче, че Хубчев не влиза в плановете на Мъри Стоилов и заявява, че същата съдба очаква и Симеон Славчев, който напоследък "падна" в очите на феновете, след като си отбеляза нелеп автогол срещу Ботев Пловдив, а след мача бе уловен от камерите как разговаря на висок тон със запалянковците.

SportLive.bg съобщи още във вчерашния ден, че Симеон Славчев ще си тръгне от Левски, като по наша информация Валери Божинов, Николай Михайлов, Георги Миланов и Здравко Димитров също могат да видях изхода от "Герена"!

В същото време, Станимир Стоилов се е съгласил ръководството на "сините" да стартира преговори с бившите играчи на Левски Мартин Райнов и Драган Михайлович

Полузащитникът бе продаден на израелския Моадон Спорт Ашдод през месец юни, но в последния мач на отбора (28 август) остана извън групата.

Що се касае до десния бек, той напусна стадион "Георги Аспарухов" в навечерието на лятото, а след това многократно отказваше да приеме предложението да се завърне в тима. Сега обаче ситуацията е друга, след подписването на спонсорския договор с Palms Bet и завръщането на Стоилов в Левски.

Очаква се в следващите дни да има развитие по всеки един от тези въпроси! А ето как Борислав Цонев коментира завръщането на най-успешния треньор на "сините" за 21-ви век.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички