Наско Сираков направи култов коментар след края на сагата със Станимир Стоилов


Наско Сираков направи култов коментар след края на сагата със Станимир Стоилов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3080 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков преживя много тежки месеци на стадион "Георги Аспарухов", след като опитите му да спаси финансово затъналия клуб на няколко пъти удряха на камък.

Сега вече, след като във вчерашния ден "сините" обявиха подписването на голям спонсорски договор с Палмс бет, а преди броени часове стана ясно, че мечтата на мнозина левскари да видят Станимир Стоилов отново на "Герена" ще стане факт, Вълка определено има повод поне временно да си отдъхне...

В продължение на 3 часа и половина той е водил разговори с бившия наставник на Левски, който изведе тима до групите на Шампионска лига и 1/4-финал за Купата на УЕФА преди близо 15 години.

След края на тази интензивна среща Наско Сираков направи лаконичен коментар пред насъбралите се журналисти. Той сравни развръзката на сагата с Мъри Стоилов с раждането на своите дъщери:

"След раждането на дъщерите ми, то това е най-щастливият ден в живота ми. Разговорите за пари са били около 30 секунди. Три часа и половина говорим как да започнем да си строим къщичката", бяха думите му.

Утре (2 септември) Станимир Стоилов ще държи пресконференция от 17:00 ч. на стадион "Георги Аспарухов", а ето и какви бяха неговите първи думи, след официалното му завръщане в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички