Сърмов и Гаджев на линия за Карабах


Сърмов и Гаджев на линия за Карабах

1535 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев имаше поводи за радост снощи. Причината е, че двама от основните му играчи в халфовата линия започнаха да тренират на пълни обороти. Владимир Гаджев и Георги Сърмов лекуваха дълго време контузии, които получиха през есента. Заради това те пропуснаха първите два мача на "сините" под ръководството на Стоев -победата с 8:0 срещу третодивизионния Вихрен в Сандански, както и равенството 1:1 срещу украинския Ворскла Полтава в Турция.

От медицинския щаб дадоха уверения на специалиста, че той ще може да ги ползва още в следващия спаринг. Той е утре срещу азербайджанския шампион Карабах.

Срещу Ворскла в средата на терена действаха словакът Роман Прохазка и Радослав Цонев. През втората част последният бе заменен от брата си близнак Борислав.

И крилата Владислав Мисяк и Наджиб Амари, които също се възстановяваха от контузии, вече са готови за игра. Същото важи и за Валери Домовчийски, който бе повален от вирус и не игра срещу Ворскла. Това означава, че Стойчо Стоев ще може да разчита на всичките си играчи утре.

Представители на руски, украински и китайски клубове ще наблюдават изявите на Луис Педро срещу Карабах. Той бе най-острият футболист на "сините" по време на първия спаринг в Турция. Холандецът вече бе следен и в него. Засега обаче работите са доста далеч от евентуален негов трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички