Без Сърмов почна подготовката на "Левски" за Монтана


Без Сърмов почна подготовката на "Левски" за Монтана

1128 0

Отборът на "Левски" започна подготовката си за двубоя реванш срещу Монтана от турнира за Купата на България.

Както е известно, втородивизионният тим удари "сините" с 2:0 в първия двубой на стадион "Огоста" и рекордьорите по трофеи в този турнир се нуждаят от категорична победа, за да се класират за следващата фаза в турнира.

След като през уикенда "Левски" стигна само до 2:2 срещу Литекс на "Герена" въпреки силната си игра, "сините" получиха почивка в неделя, но от днес вече водят подготовка за следващите мачове.

Големият отсъстващ днес от тренировката под ръководството на Георги Иванов - Гонзо беше Георги Сърмов, който получи контузия по време на дербито през уикенда и не се знае колко сериозна е неговата травма.

Към трениращите не се присъедини и трайно контузеният Владимир Гаджев, което може да отвори голяма дупка в средата на терена за предстоящите мачове до края на полусезона.

Испанските звезди на тима - Антонио Аниете и Мигел Бедоя, тренираха на облекчен режим, като въртяха обиколки в продължение на 20 минути.

Добрата новина за Гонзо беше включването на Амари и Миро Иванов към основната група. Засега обаче не се знае дали двамата ще участват в двубоя срещу Монтана.

Двубоят срещу Монтана е в сряда от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". "Левски" ще проведе още едно занимание утре в 15:00 часа, след което отборът заминава на лагер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички