Стойчо: Всички в "Левски" подкрепяме Курдов


Стойчо: Всички в "Левски" подкрепяме Курдов

1432 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев защити Атанас Курдов. Нападателят е остро критикуван за незадоволителнто си представяне със синия екип. Курдов пропусна дузпа срещу Поморие, но столичани продължиха благодарение на Боян Йоргачевич, който спаси две.

„На всеки футболист му тежи, когато очакванията към него са по-големи. Всеки чака момента, когато даден футболист покаже възможностите, които има. Нормално е при него да има обременяване. Ние го подкрепяме. Говоря за всички в клуба – футболистите и треньорите. Надявам се с течение на времето Наско Курдов да съумее да излезе от това състояние, в което е изпаднал“, сподели Стоев.

„Мисля, че "Ботев" е по-различен отколкото в началото на сезона. Личи си, че имат нов треньор, не че преди това са били слаби, но сега играят по-офанзивно и приятно“, отбеляза треньорът преди утрешния мач с „канарчетата“.

„След тренировката ще знам точното състояние на футболистите. Имаме играчи с проблеми. Ние имахме достатъчно време, за да се възстановим. С такава насоченост бяха и тренировките ни в последните дни. Не сме целели нещо друго. Състоянието на Китамбала се подобрява с всяка тренировка, но е нормално след дълга пауза без мачове да не е в най-доброто си състояние. Наясно съм кой ще е нападател, но това ще го видите утре“, заяви още Стойчо Стоев.

„Юношите са една опция, която ще продължа да използвам. От тяхното представяне зависи дали ще използвам даден футболист повече или по-малко. Във всеки мач влагането и усилията трябва да бъдат огромни, за да успеем. Ние във всяка среща трябва да се стремим към победата и добрата игра“, продължи Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички