Стойчо вече не издържа: Три месеца чакаме крило


Стойчо вече не издържа: Три месеца чакаме крило
Снимка: БГНЕС

1235 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев обяви, че три месеца чака крило, но футболист с такива качества така и не му е бил осигурен.

Според него Живко Миланов само поддържа форма с тима и няма нищо вярно в информациите, че "сините" ще си връщат Борислав Стойчев.

"Настроението преди всеки мач е едно и също. Съществува концентрация. Уважаваме всеки отбор, но нашата цел е да побеждаваме. Ще бъдем принудени да правим промени. Борислав Цонев беше контузен, но вече тренира. Деян Иванов си има проблем с колената. През декември може би ще претърпи оперативна намеса. Не бих казал, че Мигел Бедоя е в оптимално състояние. Той пропусна почти цялата подготовка. Хубавото е, че е изключителен професионалист", обясни Стоев.

"С Локомотив (Пловдив) нямаше подценяване. И с Пирин е абсурд да има. Казах на футболистите това, което не ми хареса. Начинът им на игра не беше най-правилният. Надявам се това да са моментни грешки", добави той.

"Атанас Курдов има нужното саочувствие, просто трябва да реализира положенията си. Засега няма резултат с чаканото крило. Три месеца го чакаме, може и да не се получат нещата. Живко Миланов поддържа форма с нас и чака оферта от чужбина. Ако не стане, ще го вземем. Предполагам, че за две седмици ще успее да навакса",  каза още Стоев.

"В началото бях резервиран, тъй като се получава така, че изкуствено налагаш някой футболист, само заради правилото. Трябва по-прецизно да се действа с тези футболисти", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички