Стоев: Загубихме заради терена, не чакам вече нов играч


Стоев: Загубихме заради терена, не чакам вече нов играч
Снимка: БГНЕС

1195 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев, къде на шега, къде на истина, заяви, че теренът в Пловдив е причината за загубата на неговия тим от Локо (Пд) в 6-ия кръг.

"Какво доведе до загубата? Теренът, наш играч се подхлъзна и това доведе до смешен гол. Без ситуации Локо стигнаха до гол. Ние създавахме ситуации, а не стигахме до гол. Второто полувреме се опитах, направих офанзивни смени, те разчитаха на контри, ние изпаднахме в безизходица и нямаше кой да измисли нещо креативно", коментира емоционално треньорът след мача.

"Бедоя не е готов, нямах намерение да го пускам, но мачът така отиваше, че се наложи. Ще губим и ще печелим още. Не ми хареса бракът в някои състезатели", допълни той.

"Казах на играчите, че млади, млади, не може вечно да са млади. Сега тази дума е позитивна за всички, които обичат "Левски", но трябва развитие. Не че няма такова, но трябва да се шлифоват", категоричен бе той.

Запитан дали очаква нов играч, крило, Стоев отсече: "Никой не очакваме. Очаквах от два месеца, каквото стане. Ако стане - добре, но аз съм се отказал за себе си, че ще има развитие по този въпрос", завърши треньорът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички