Стойчо: Това не е нормално, съдията не допусна грешки


Стойчо: Това не е нормално, съдията не допусна грешки

805 0

"За мен не е нормално. Със сигурност те си имат претенции, но не е нормално, ние сме два професионални клуба, и то бих казал сериозни", коментира наставникът на Левски Стойчо Стоев след скандално прекратения мач с Литекс.

"Сините" записаха служебна победа в последния си двубой за годината, след като директорът на ловчанлии Стойчо Стоилов извади своя тим в 45-та минута на срещата.

"Все пак един клуб трябва да си носи отговорностите, да е някакво лице, дали на даден град, дали на феновете, но това си е решение на ръководството на Литекс. Аз мисля, че съдията не допусна грешки, тъй като двата червени са неоспорими. При второто нарушение се дава и дузпа, в това няма никакъв спор", каза Стоев.

"Като цялостна оценка на полусезона, аз съм доволен от отбора, от гледна точка, че ние започнахме от нищото. На 15 юни си спомням на първата тренировка, това, което виждах като потенциал, 9 юноши и двама по-опитни футболисти, не ме притесни, а ме изплаши. В процеса на самата подготовка и в процеса на мачовете пристигаха футболисти, тепърва се адаптираха и съумяха в един момент да стигнат до челни позиции, което е похвално за тези момчета. Ако някой на 15 юни ми беше казал, че на края на първенството ще бъдем в челото, щях да му се изсмея иронично", допълни треньорът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички