Петрович призна: Дойдох за три мача, по-добре да си ходя


Петрович призна: Дойдох за три мача, по-добре да си ходя
Снимка: БГНЕС

1480 0

Старши-треньорът на Литекс Люпко Петрович не смята да остава в Ловеч, след като днес стана свидетел на един от най-пародичните мачове в "А" група. Неговият Литекс напусна терена по нареждане на ръководството в края на първото полувреме срещу "Левски", след като гостите водеха с 1:0, но получиха втори червен картон и беше свирена дузпа за "сините".

Сръбският носител на КЕШ е категоричен, че ще е по-добре за него да си тръгне, защото не вижда смисъл да остава в родния футбол.

"Много ми е жал. Аз дойдох за три мача и си отивам. По-добре да си отивам, да не стоя тук, няма смисъл", каза Петрович, който е категоричен, че нарочно е бил ощетен неговият отбор в мача.

"Не е умишлено, а нарочно. На един свири жълт картон, на друг – червен. Играчите искаха да довършим мача. Бумал специално дойде. Не знам кой взе решението да прекъсне мача. За това, което този съдия направи днес, не трябва никога повече да съдийства. Не знам, дали ще дойда и следващ път в България.

Моите футболисти правеха това, което искам от тях. Случи се това, което се случи. И с 10 човека играхме добре. Какво да кажа. Не става вече въпрос за дузпата, а да критерия за съдийството. Казах на делегата: Гледай какво прави", завърши Петрович пред медиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички