Стойчо Стоев за мача с Монтана и "черните" списъци


Стойчо Стоев за мача с Монтана и "черните" списъци
Снимка: БГНЕС

931 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев сподели, че няма никаква истина в постоянните "информации", че е нарочил играчи за гонене.

"Нямам „черни” списъци за гонене. Опитва се да се нагнетява напрежение с фантасмагории, а не е хубаво това. Рано е да се говори за селекция, за това кой остава. За момента това, което се пише за отбора ни, са предположения, а не коректни информации", сподели Стоев по време на брифинга си днес.

Той коментира предстоящата утре среща срещу Монтана на стадион "Огоста", като вярва, че неговият отбор ще спечели. Опитният специалист обаче очаква тежък мач.

Всеки мач е тежък. Ставам вече банален, но всеки противник има някакви стойности и всеки мач е сериозен. Виждате какво става в българското първенство. Не винаги тези, които на пръв поглед са по-добрите отбори, успяват да спечелят. Всеки един мач ще е сериозен. Нормално е да ни притеснява теренът, може би е малко по-добър сега, но няма как да е идеален. Сега ще е такъв и трябва да се съобразим с този терен и да си нагодим играта спрямо тези условия. Не съм решил за състава. Получи се такава ситуация, Литекс загуби точка, една наша победа ставаме на 4 точки от тях. Всеки мач е важен, не ги деля на важни, по-маловажни, за мен всеки мач е важен", заяви Стоев.

Относно предстоящия жребий за четвъртфиналите за Купата на България, треньорът коментира: „Който и да се падне ще е сериозен мач, ако искаме да продължим в следващата фаза.“

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички