Стойчо Стоев: В понеделник чакайте развръзката с "Левски"


Стойчо Стоев: В понеделник чакайте развръзката с "Левски"

1220 0

Фаворит номер 1 за нов треньор на "Левски" Стойчо Стоев призна, че развръзка ще има в понеделник. До неделя специалистът е в провинцията, където заминал на почивка още преди няколко дни.

„Все още не съм говорил конкретно с никой от ръководството на "Левски". В понеделник може да има развръзка. В момента все още съм без работа. Досега всичко изписано и изговорено по мой адрес и относно евентуален интерес от „Герена" са само спекулации , коментира Стойчо Стоев пред "Меридиан мач".

"Следя събитията в "Левски", както и всичко, случващо се в българския футбол, но дотам. Ако бъда честен, едва ли има треньор в България, който да откаже на някой от грандовете. Но не искам да говоря предварително. За състоянието на "Левски" просто не е коректно да коментирам, защото в момента все още съм външен човек. Симпатизирам на „сините", но какво от това? Да, и аз съм изненадан от състоянието, в което се намира отборът. За клуб със 100-годишна история това е тъжно, феновете страдат от състоянието на любимия си клуб", коментира още евентуалният нов треньор на „сините".

На въпрос дали присъствието в клуба на Иво Тонев, с когото се познават от години, би наклонило везните в полза на евентуално поемане на клуба, Стоев обяви: „Ако приема, ще е заради "Левски", не заради някой, който работи в клуба".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички