Тръст "Синя България" разкри поредната лъжа на Тодор Батков


Тръст "Синя България" разкри поредната лъжа на Тодор Батков

2407 0

Тръст "Синя България", който се очаква да влезе в управлението на клуба и да получи 15% от "Левски", разкри още една лъжа, която беше изречена от президента на отбора Тодор Батков.

Вчера се проведе Общото събрание на 26-кратните шампиони, на което бяха взети важни решения за бъдещето на клуба, а основното беше, че капиталът на клуба беше увеличен драстично, за да бъдат изчистени част от дълговете на "Левски".

След заседанието Батков обяви, че феновете ще получат акции в клуба и места в УС на тима, при условие че гарантират милион лева годишно, които да бъдат наливани в клубната каса.

На въпрос за отсъствието на представители на "Синя България" Батков обясни, че от сдружението са в парламента. Истината обаче е различна от "истината" на Тодор Батков

От тръста разкриха в декларация, че причината не е това, а липсата на покана към представителите на "Синя България" на Общото събрание. То е било закрито за външни лица, а все още тръстът не е влязъл в ръководството на отбора.

Така Тодор Батков беше "изловен" в нова лъжа.

Ето и пълния текст на декларацията на тръст "Синя България":

Във връзка с изявленията на мажоритарния собственик на Левски Тодор Батков, че представители на тръстa не са присъствали на общото събрание на акционерите в сряда, 17 декември 2014 г., защото са били в парламента, УС се чувства длъжен да заяви следното:

Тръст „Синя България” не е имал представител на общото събрание на акционерите по две причини. Първата е, че събранието е обявено като закрито за външни лица, а към настоящия момент тръстът не е акционер и съответно се явява външно лице. Втората причина е, че тръстът не е получавал покана за участие в това събрание от ПФК Левски.

Тръст „Синя България” до момента се е отзовавал и е отговарял на всяка една покана от ПФК Левски за съвместна работа, дискусия или действия, както ще го прави и за в бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички