Стойчо Стоев: Тежко е, когато зависиш от други


Стойчо Стоев: Тежко е, когато зависиш от други
Снимка: БГНЕС

1306 0

"Тежко е, когато съдбата ти се държи от други. Ние сме си виновни, за да се стигне до това положение. ЦСКА трябва да играе, за да стане шампион, ако иска да стане шампион. Ако ЦСКА изпуснат и този мач, след това ще им е доста трудно", заяви на пресконференция наставникът на Левски Стойчо Стоев преди мача на тима от 22-ия кръг с Марек.

"Има два важни мача. Единият е Левски - Марек, а другият Ботев - ЦСКА. Нека минат двата мача и след това ще говорим, зависи в коя 6-а се намираме", допълни той.

Относно симулативната игра Стоев заяви, че всеки отбор си преценява как да играе във всеки мач.

Според него публиката на ЦСКА няма да повлияе на крайния изход от мача в Пловдив.

"Срещу Лудогорец нямахме много проблеми в защита, но не успяхме в атаката. Развитието на един отбор е постоянен процес, просто във футбола няма някаква константа, ще работим върху слабостите, за да станем по-добри", продължи той.

"От понеделник ще говорим дали Левски ще е във втората шестица. Не подценяваме мача с Марек. В първата шестица ще са по-оспорвани мачовете. На този етап разчитам на всички футболисти, дори някой да сгреши в някоя ситуация, пак ще разчитам на него" заяви Стойчо Стоев и увери, че ако тимът му е в първата шестица няма да участва в никакви уговорки.

"Няма да обвинявам другия клуб, каквото и да стане. В първата шестица съперниците са по-качествени, за следващия сезон ако сме във втората шестица няма как да преценя качествата на определени футболисти", завърши Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички