Стойчо Стоев отхвърли качествен таран в бързината


Стойчо Стоев отхвърли качествен таран в бързината
Снимка: БГНЕС

1209 0

"Левски" няма да привлича южноамериканци през зимата, твърди "Меридиан Мач". Причината е, че Стойчо Стоев е отказал да взима играчи от Южна Америка заради твърде бавната им адаптация. Обикновено когато у нас дойде бразилец, каквито играчи най-често биват привличани от този район, му трябват няколко месеца да свикне както с футбола, така и с климатичните условия, особено през зимата. На няколко пъти Стойчо Стоев пък разкри, че няма време на "Герена" и ще търси бързо изграждане на солиден отбор и резултати на терена.

Именно затова той е взел решение, че ще търси предимно играчи, които в момента се състезават в Европа за селекцията на тима.

Така Стойчо Стоев е отхвърлил поредния вариант за нов нападател на "сините". Става въпрос за парагвайски таран, който е бил гледан от треньорите и спортния директор Георги Иванов. Футболистът е бил с доста добри качества но Стоев е изразил притеснението си, че ще му трябва прекалено много време за адаптация.

На "Герена" продължават да търсят офанзивни играчи, с които да допълнят атаката на тима. В момента централен нападател в отбора е само Валери Домовчийски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички