Стойчо: Работим усилено по селекцията, повече раздели няма да има


Стойчо: Работим усилено по селекцията, повече раздели няма да има
Снимка: БГНЕС

978 0

"Работим усилено по селекцията, дали ще се осъществят като трансфери, времето ще покаже", заяви наставникът на Левски Стойчо Стоев при заминаването на отбора за подготвителен лагер в Анталия.

Стоев призна, че се надява скоро към лагера на "сините" да се присъединят още нови попълнения. "Намеренията са ни да се подготвим добре, за да можем да изглеждаме добре и в шампионата. Работим усилено по селекцията. Нямаше как да не закъснее тя, аз бях избран като треньор доста късно, а и периодът беше доста празничен - Коледа и Нова година. Надявам се да не се стига до там, да взимаме футболисти след началото на пролетния полусезон, защото ефектът ще е почти нулев", коментира той на стадион "Георги Аспарухов".

"По принцип винаги има вариант да се разделим с някого, но на този етап аз съм доволен от тяхното старание и поне пред мен не стои като вариант. Всички осъзнаваме, че трябва да се съобразим с факта, че Левски е затруднен финансово. Надявам се, че това е нещо временно. Има някакви индикации, надявам се нещата да станат по-добри", допълни Стоев.

Той сподели, че резултатите в предстоящите контроли не са основното за него. "Никога не съм бил привърженик на резултати в контролите, основно на изграждане на някакъв стил на игра, който ти помага. Когато ти изградиш в течение на подготовката стил, ясно е, че идват и резултатите. По принцип времето никога не е достатъчно. Знаете, че понякога отбор се прави 1-2 години, но нас времето ни притиска и нямаме време за такъв изчаквателен период. Този близо месец, който ще бъдем в Анталия, трябва и самите футболисти да се приспособят към моите изисквания", завърши треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички