Стойчо Стоев: От някои съм доволен, от други - не


Стойчо Стоев: От някои съм доволен, от други - не
Снимка: БГНЕС

1101 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев изрази мнение, че осминафиналът за Купата на България срещу Несебър е заприличал на контролен мач, отколкото на сблъсък от втория по сила турнир в родния футбол.

"Заприлича ми по-скоро на контрола, отколкото мач за Купата. Може би по-скоро този час, който е твърде ранен се отрази. Всичко беше спокойно, бързо вкарахме три гола и от там стремежът беше с минимум усилия да се задължи резултатът. Един мач е, трябва да го вземеш".

Той беше лаконичен в оценките на играчите, като сподели, че е доволен от част от тях, но други не са показали това, което се очаква на този етап. Също така специалистът сподели, че не знае дали Несебър са имали шансове да изравнят.

"Трябва да гадаем, хипотетични да говорим. През първото полувреме особено имахме още възможности. Можехме и да си улесним мача още първото полувреме. Пропуските някой път и на умение се дължат, някой път на липса на концентрация или на самата ситуация. Комплексни са нещата.

Все още юношите са колебливи в изявите си. Когато направят силен мач, на следващия са по-слаби. Да кажем, че това е резултат на растежа, това непостоянство. Надявам се с времето да се наложат".

Той коментира и интересът на полски клуб към Мики Орачев.

„Не, не, не знам, чета по вестниците. Разбира ги от вестници, а би трябвало аз да ги знам тези неща като треньор. Много спекулации има, които не отговарят на истината“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички