Стойчо Стоев обеща: Ще играем атакуващо и атрактивно на финала


Стойчо Стоев обеща: Ще играем атакуващо и атрактивно на финала
Снимка: БГНЕС

1029 0

Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев обеща атакуваща и атрактивна игра на хилядите фенове, които ще тръпнат на стадиона или пред телевизорите на 30 май в 20.00 часа, когато "сините" излизат срещу Черно море във финален мач за Купата на България. Той сподели, че отборът е готов за големия мач и напрежение сред играчите отсъства.

"Нормално е отборът да е готов. Няма как да не е готов. Това все пак е финал. Не бих казал, че има напрежение. Няма и как да има. Може би като наближава мачът, ще има предстартова треска. Не знам за Черно море, но знам за нашия тим, че наистина ще играем атакуващо и атрактивно. Няма как да подходим лежерно или да подценим съперника. Това ще е някакъв абсурд!", коментира специалистът на пресконференция преди мача.

"Черно море няма какво да губи. Нагласата е, че Левски е фаворит и след този не толкова добър сезон, искаме да го завършим добре. Левски все пак е такава традиция в българския футбол, че винаги трябва да играе под напрежение и това не трябва да се отразява по никакъв начин", категоричен е той.

"Този мач ще бъде по-различен, което е нормално. Малко или много мачовете за първенството мачовете не бяха с този залог и е нормално да е различен. Познавам всичките им футболисти, както стила, така и начина им на игра. Познаваме се добре с Черно море", каза още Стоев. Той не пожела да коментира съдията на мача и разкри, че в оставащите два дни до сблъсъка ще се следи състоянието на Роман Прохазка и тогава ще се вземе решение дали той ще играе.

Относно очакваната голяма подкрепа на стадион "Лазур" Стоев заяви: "Напълно е възможно да се чувстваме като домакини. Еуфорията в левскарската общност е голяма. Със сигурност ще дойдат много поддръжници на Левски, които ще създадат неповторима атмосфера. Със сигурност ние искаме да им се отблагодарим подобаващо, надявам се да не ги разочароваме".

Наставникът на "сините" призна, че отборът ще тренира и дузпи. "Дузпите влизат във футбола, все пак е финал. Ще има изпълнение на някоя и друга дузпа на тренировките", посочи той.

След като му бе припомнено, че вече е печелил финал за Купата, специалистът заяви: "Всеки финал е важен. Надявам се догодина пак да съм на финал".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички