Висшистът Боримиров: "А" група няма да е същата без ЦСКА


Висшистът Боримиров: "А" група няма да е същата без ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1522 0

Директорът на ДЮШ на "Левски Даниел Боримиров е притеснен от заплахата елитът на българския футбол да остане без най-титулувания си отбор - ЦСКА.

"Икономиката ни е в окаяно състояние и това оказва влияние на целия спорт, не само на футбола. Много лошо ще е "А" група да е без ЦСКА, колкото и голям дразнител да е този отбор за Левски. Просто няма да е същото", заяви "синята" легенда, който днес завърши висшето си образование в НСА.

Той сподели очакванията си от финала за Купата, където "Левски" се изправя срещу Черно море. Според него победата за "сините" е задължителна.

"Не обичам да давам съвети, има си треньори. Целият клуб е зад Стойчо Стоев и му вярваме безгранично. Шест години нямаме никакъв трофей, надявам се в събота това да се промени", заяви той.

"Най-важно е Левски да се стабилизира финансово. Има светлина в тунела и се надявам в събота всичко да приключи по един страхотен за нас начин. Победа на финала ще ни помогне и да докараме спонсори на "Герена", допълни Боримиров.

Колкото до успешното приключване на висшето си образование, бронзовият медалист от САЩ'94 заяви: "Много съм щастлив. Човек като си поставя цели, те често минават и през завършване на висше образование. Човек трябва да е подготвен на всяко едно ниво. Имаше и трудности – особено по време на изпитните сесии. Жена ми се майтапеше с мен, че на тези години отново сядам да уча. Но се чувствам удовлетворен от постигнатото, висшето образование е нещо сериозно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички