Стойчо Стоев: Нямаме нападатели и не знаем какво правим в атака


Стойчо Стоев: Нямаме нападатели и не знаем какво правим в атака

900 0

Нямаме нападатели и не знаем какво да правим в атака, обясни треньорът на "Левски" Стойчо Стоев след 0:2 в Разград.

"Предполагам, че на единия от двамата нападатели ще дойде жълтата карта другата седмица", продължи той. Както е известно Курдов и Диаби все още не могат да бъдат картотекирани, тъй като бившите им отбори отказват да дадат жълтите им карти. 

"Липсва ни рутина. Повечето са млади момчета. Аз обаче съм доволен, че прехвърлят повече от възможностите, които имат", каза още треньорът на "Левски".

"Надявам се да привлечем нови футболисти и да изглеждаме добре. След гола, който получихме от статично положение, отборът се отвори", отбеляза Стоев.

"Радвам се, че момчетата се стараят. Наистина се стараят. Правят всичко възможно, за да изглежда отборът добре. Новите футболисти постепенно започват да се адаптират, но още не са във форма. Харесва ми хъсът и характерът, който проявяват към този момент", продължи специалистът.

На въпрос дали "сините" имат шанс за шампионската титла той отвърна: "Свалете розовите очила. Твърде е рано. Може би след 15-ия кръг този въпрос ще бъде актуален. Възможно е след петия кръг да сме с 2 точки в актива, но има още много мачове."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички