Стойчо Стоев: Не съм дошъл в "Левски" да се провалям!


Стойчо Стоев: Не съм дошъл в "Левски" да се провалям!

1328 0

Стойчо Стоев не е загубил амбицията си да успее с "Левски", която демонстрира в първите си медийни изяви като треньор на тима. Той я демонстрира и след първата тренировка на "сините" за 2015 година.

"Целта ми е "Левски" да изглежда добре, феновете да са доволни от представянето на футболистите и да побеждаваме. Не съм оракул, за да кажа колко време ще ни е нужно, за да променим облика на отбора. някой път става за 3 месеца, друг път за половин година, а понякога изобщо не става. Но в "Левски" нямам време да работя в дългосрочна перспектива. Затова си поставям цел да успея по-бързо. не съм дошъл в "Левски" да се провалям", коментира той пред журналистите след днешното занимание.

"Знам, че няма да ми е лесно, тъй като "Левски" отдавна не е бил на нужното ниво. Иска ми се отборът да литне като орел, както Лудогорец, но в едно съм сигурен: "Левски" ще изглежда по-добре през пролетта", заяви специалистът.

Той разясни каква е ситуацията с трансферите и с играчите, с които разполага към този момент.

"Не само следим играчи, а и преговаряме с някои. Става въпрос за чужденци. Амари е пуснат до 12 януари, защото си прави процедури във Франция. С гаджев и Боби Цонев ще процедираме внимателно, не са готови за игра, но с доктора преценихме, че може да тренират днес", уточни той.

Запитан дали е получил уверения за стабилизиране на клуба във финансово отношение, Стоев заяви: "Ако някой те уверява в нещо, значи те лъже. Прави се всичко възможно, за да се случи това. Но някой път и с малко пари може да се направи сериозен отбор. С повече пари, разбира се - още по-сериозен. Не ме притеснява, че Лудогорец имат повече пари от "Левски". Лошото е само, че в паузата харесаните от нас играчи предпочетоха отбори с повече пари. Но и с тези, които ни останаха като опции, можем да изглеждаме добре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички