Стойчо Стоев набеляза закопал "Левски"


Стойчо Стоев набеляза закопал "Левски"
Снимка: БГНЕС

1336 0

Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев вече прави планове за лятната селекция на тима. Според "7 дни спорт" един от първите в списъка на треньора е звездата на Славия Жереми Манзоро.

Французинът е хванал окото на Стоев още през зимата, преди специалистът да подпише официално със "сините". Направени са сондажи и около евентуалното привличане на французина още през януарския трансферен прозорец. Тогава до сделка не се стигна, поради нежеланието на играча да напуска тима си по средата на сезона.

Както е известно, Манзоро разпиля "сините" в "Овча купел" в последния есенен кръг при 3:1 за Славия. Заради хеттрика си французинът бе избран за играч на кръга и при награждаването обяви, че е готов да играе за който и да е от родните грандове. Този момент може да настъпи през лятото, ако играчът продължи с добрите си изяви.

От "Левски" ще се опитат да вземат креативния халф без пари заради тежката финансова ситуация. В най-лошия случай от "Герена" са готови да предложат минимална сума и процент от следващ трансфер на футболиста.

Сделката обаче може да бъде усложнена и от още един фактор - Карлос Фонсека, който, също като Манзоро, се превърна в един от лидерите на Славия. Двамата играчи са неразделни още от периода си в Черноморец, от където дойдоха в пакет и на "Овча купел". Жереми и Карлос изградиха добър тандем още в Бургас, а след това го пренесоха и в Славия,

Изданието отбелязва, че интерес към Фонсека от страна на "Левски" не е липсвал и през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички