С 2 награди в ръка Манзоро заяви: Ще кажа "да" на "Левски"


С 2 награди в ръка Манзоро заяви: Ще кажа "да" на "Левски"
Снимка: БГНЕС

2380 0

Футболистът на Славия Жереми Манзоро, който получи наградите за играч на 19-и кръг на А група, както и за футболист на месец декември, призна, че ако получи оферта от някой от грандовете ни, би я приел.

"Разбира се, че ще приема оферта от Левски или Лудогорец. Не съм напълно готов да се върна във Франция, сподели той. - Всеки има амбиции да играе в по-голям клуб, но за момента съм щастлив в Славия и ще изпълня договора си с тях. Той е е за още две години и половина",заяви играчът, цитиран от БГНЕС.

"Сега провеждаме подготовката си и сме концентрирани върху нея, затова и точно в този момент не мислим много за първенството. Ще се опитаме да се сработим и да дадем най-доброто от себе си, за да сме по-напред в класирането. Моята лична мотивация е да дам най-доброто от себе си, независимо на кое място завърши отбора ни", разкри французинът.

Играчът, който наниза хеттрик във вратата на "Левски", призна, че с идването си на "Овча купел" е имал нереалистични представи за амбициите на собственика Венци Стефанов.

"Когато дойдох, си мислех, че президентът иска да сме първи, но после осъзнах, че това не може да стане. Не смятам, че сезонът ни е загубен. Просто трябва да покажем на какво сме способни и да направим добри мачове срещу големите отбори, тогава президентът и феновете ни ще бъдат доволни", смята той.

"Може би мотивацията ни срещу грандовете е по-голяма. Естествено, че те те респектират повече. Когато играеш срещу тим като Лудогорец, който е в Шампионската лига, тогава искаш да се докажеш и всички се хвърлят в мача", каза още Манзоро.

Полузащитникът изненада като заяви, че харесва българския манталитет.

"Чувствам се много добре в България. Харесвам манталитета и културата ви. Имам намерение да науча български, но ми е много трудно. Чувствам се много добре в чужбина, особено в България. В първия момент, когато пристигнах тук си зададох въпроса `Къде съм попаднал`, но после, когато опознах страната, наистина ми хареса и не мисля, че има голяма разлика между Франция и България", завърши Манзоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички