Стойчо Стоев: Монтана няма да дойдат да отбият номера


Стойчо Стоев: Монтана няма да дойдат да отбият номера
Снимка: БГНЕС

1631 0

Наставникът на „Левски“ Стойчо Стоев коментира появилите се информации, че Антонио Аниете може да се завърне на „Герена“, като заяви, че на този етап няма такова нещо. Подобна е и ситуацията с Либан Абди, който все още не може да уреди отношенията си с бившия си тим Ризеспор.

„И аз прочетох за Аниете, но засега няма такова нещо. И за Либан Абди няма яснота, чакаме. Все още не може да си прекрати контракта. Не мога да ви кажа дали с него ще завърши селекцията. Продължаваме да гледаме и други играчи.“, заяви Стоев.

Стойчо Стоев сподели и очакванията си от предстоящия мач с Монтана. „Наблюдавахме срещи на Монтана. Те са добър отбор, със сигурност няма да дойдат, за да отбият номера. Важно е как ние ще се представим. Нямам представа те как ще играят.“, заяви наставникът и добави: „Този път групата ни ще е от 18 човека, взимам едно момче от набор'99 - Атанас Кабов. Клубът подава ръка на тези играчи и от тях зависи дали ще се развият като футболисти“.

В двубоя с Монтана „Левски“ най-после ще може да разчита на централен нападател, след като Атанас Курдов получи картотека. „По-добре е за самия отбор, че имаме нападател. Нормално е нещата да се получават по-добре. Атанас Курдов има огромно желание. Лошото е, че един месец само е тренирал. Аз съм търпелив и ще го изчакам да влезе във форма. Напълно е възможно да е титуляр утре. Няма служебна картотека за Умар Диаби“, заяви Стоев.

Той коментира и ситуацията с Локомотив (София). „Естествено, че ми е тъжно. 25-30 години от живота ми са преминали там. Там съм се изградил като човек. Това, което се случва, е някаква пародия. Дано нещата се оправят. Тези собственици явно не са наясно с футбола. Не знам какво инвестират с тези 300 лева", заяви треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички