Стойчо Стоев критичен и след 8:0


Стойчо Стоев критичен и след 8:0

1450 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев записа мечтан дебют начело на "сините" в "А" група, след като 26-кратните шампиони унижиха Хасково с 8:0.

Бившият наставник на Лудогорец обаче имаше и критики към своите играчи, които се отнасяха най-вече за представянето на защитата.

"Има някаква промяна. Футболистите се стремят да играят по-бързо, имаше настроение. Обезпокоително е, че допуснахме положения пред нашата врата", каза Стоев, но все пак оправда своите бранители.

"Нормално е, че все още липсва синхрон в отбраната. Все пак имаме нов човек в центъра на защитата".

Стоев аргументира и решението си да пусне Абди титуляр (който се отчете с 3 асистенции), както и оставянето на Гикиевич на резервната скамейка.

"Ако Абди не ни се нравеше, нямаше да го вземем. Тепърва ще навлезе в по-добра форма, както и Лукаш Гикиевич. Трябва да има конкуренция, за да се развиваме като отбор", сподели Стоев и коментира липсите на Педро и Гаджев. 

"Няма да пренебрегна Луис Педро, той ще получи своите шансове. Владимир Гаджев имаше някакъв вирус и затова му дадох почивка. 

Със сигурност ще дам почивка на някои футболисти срещу Хасково за Купата. След това ни предстои изключително важен мач с Лудогорец. Ще бъдем внимателни в защита.

Никога не ми е минавало през главата, че няма да влезем в Топ 6. Разчитаме на себе си - да играем добре и да побеждаваме", завърши опитният наставник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички