Стойчо Стоев каза какво е липсвало на Левски срещу ЦСКА и коментира хода на Николай Костов с Иван Андонов


Стойчо Стоев каза какво е липсвало на Левски срещу ЦСКА и коментира хода на Николай Костов с Иван Андонов
Снимка: БГНЕС

1037 0

Бившият старши треньор на Левски - Стойчо Стоев, изрази мнение, че в състава на Николай Костов е липсвал футболист, който да създаде проблеми на защитниците на ЦСКА.

Както е известно, "червените" победиха с 2:0 на "Васил Левски", а "сините" така и не отправиха нито един точен удар във вратата на Густаво Бусато.

"Нямаше човек, който да създаде проблеми"

"В професионалния футбол е нормално невинаги да побеждаваш, има и загуби. Не би трябвало това да влияе върху следващия мач, независимо от неговата важност. Видя се, че Левски не може да отговори в офанзивен план на отбора на ЦСКА. Нямаше човек, който да създаде проблеми на защитниците на ЦСКА. В един момент изглеждаха доста колебливи в това отношение", обясни Стоев в "Студио Дерби".

Рикардиньо срещу ЦСКА

"Явно присъствието на Уелтън е било от изключително голямо значение, тъй като той водеше и другите. Създаваше доста опасности и това даваше увереност на състезателите около него. Сега няма такъв футболист. Няма дълбочина в състава", констатира 61-годишният специалист и допълни:

ОЩЕ: Димитър Димитров - Херо: Почти бях сигурен, че Левски ще победи, но явно съм се лъгал

"В един момент се виждаше, че Левски изнемогва. Костов нямаше алтернатива на пейката, с която да успее да промени хода на срещата. Това е много притеснително".

Стоев се изказа и за решението на Костов да заложи на 20-годишния Иван Андонов в сблъсъка с ЦСКА:

Иван Андонов

"Може би това решение да се заложи на друг вратар също не се оказа сполучлив ход. Видя се, че все още той не е готов да изнесе тежестта на този мач. Сигурен съм, че и защитата не е била достатъчно спокойна, тъй като, когато налагаш млад вратар, е нормално състезателите пред него да чувстват известна неувереност. Защитата на Левски не беше на обичайното си ниво".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Легенда на ЦСКА оневини Иван Андонов от Левски и обясни: Момчето спаси поне 5-6 гола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички