Стойчо Стоев: Изпитваме трудности, закъсняхме със селекцията


Стойчо Стоев: Изпитваме трудности, закъсняхме със селекцията
Снимка: БГНЕС

836 0

Наставникът на „Левски“ Стойчо Стоев сподели очакванията си от новия сезон в „А“ група и първия мач на „сините“ с Ботев (Пловдив). Той заяви, че неговият тим все още не е напълно готов за предстоящите двубои, тъй като селекцията не е напълно завършена. Въпреки това, Стоев е категоричен, че „Левски“ ще играе за победа във всеки мач.

„Топлото време ще повлияе на динамиката. Ясно е, че изпитваме трудности, закъсняхме със селекцията. Градим отбор за бъдеще. Но това не значи, че няма да се опитваме да излизаме победители. Наясно съм с Ботев. Гледах три мача. Запазили са отбора си. Имат 2-3 нови попълнения. Повечето от нашите отбори си запазиха ядрото, докато при нас има преструктуриране, а това вероятно ще ни затрудни.“, заяви Стоев и добави: „Всяка победа е добра за самочувствието на играчите. Другото, което е важно, е да изградим отбор, който да е конкурентоспособен на най-силните в България, за да може да върнем феновете на стадиона.“

„Утре ще видим какъв ще е съставът. Чакаме другата седмица още нови. Общо взето от двама нападатели, няма нито един“, сподели Стоев.

„Няма формула, по която да се изгради отбора. Времето ще покаже до каква степен сме се изградили. Трудно е да посочим точно времетраене. По принцип на мен са ми нужни две крила да привлечем - от една страна да засилим конкуренцията да има острота в атаката, но от друга страна, става дума за финанси. Аз искам един нападател да е раздвижен, комбинативен да търси скорост, дълбочина и в един момент да се изяви като скрита деветка. По-важно е този нападател да внася нужното спокойствие“, допълни още наставникът.

Мачът между Ботев (Пловдив) и „Левски“ е утре от 18:30 часа в Коматево.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички