Стойчо: Не ми хареса, че голът на Локо (Пд) ни пречупи


Стойчо: Не ми хареса, че голът на Локо (Пд) ни пречупи

499 0

Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев посочи, че е доволен от играта на своя тим при 1:1 срещу Локо (Пд). Единствено той упрекна възпитаниците си за това, че се пречупиха след гола, който съперникът им вкара в 17-ата минута на двубоя.

"Казах им, че второто полувреме и първото до гола играха добре, особено на такъв терен. Проблемът е, че изпускаме чисти положения. На полувремето казах на момчетата, че не може един гол да те пречупи, ще има и други ситуации, когато ще ни повеждат. И през второто полувреме успяха да се вдигнат", коментира специалистът пред "Диема".

Запитан защо феновете са привикали отбора на "очна ставка" след равенството, треньорът се подразни. "Пресовате нещата. Да не сме убили някого, та да ни викат органите на реда на очна ставка?!", каза той.

"Решението на Тунде да не стреля, а да подава, в последните минути бе грешно. Не знам защо тактиката с Нар в атака не сработи, ако знаех кое ще сработи, щеше да ми е супер лесно. До гола контролирахме играта, след него ни пречупиха и това не ми хареса", завърши Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички