Стоянович в Звезда: Автогол срещу Партизан сложил началото на уникална серия в шампионския сезон


Стоянович в Звезда: Автогол срещу Партизан сложил началото на уникална серия в шампионския сезон
Снимка: Официален сайт на Левски

3989 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович спечели първата важна битка за сезона със "сините" с победата срещу ЦСКА с 0:1. Наставникът спечели битката на терена срещу своя конкурент Нестор Ел Маестро и пусна оптимално най-добрия състав. 

Сърбинът, със словенско гражданство, още с идването си показа, че смята да промени наложената филосфия от Делио Роси, но не бърза да даде каквито и да е обещания. Въпреки че през 2014 година спечели шампионската титла с Цървена Звезда и прекъсна доминацията на Партизан. 

Стоянович много добре знае, че балканският нрав е доста по-различен и всяка победа, или загуба може да те издигнат до небето или тотално да те срути. Любопитен паралел може да се направи с престоя му в сръбския гранд и сега с този при "сините". В шампионския сезон през ноември 2013 година Звезда побеждава Партизан с 1:0 с автогол в 11-ия кръг. А след това записва 15 поредни победи. В събота Левски победи точно с автогол един от големите си конкуренти за титлата ЦСКА в десетия кръг на първенството. А дали ще повтори подобен успях за Славиша Стоянович предстои да разберем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички