Стоянович следи набелязан в словенското първенство


Стоянович следи набелязан в словенското първенство
Снимка: Официален сайт на Левски

4032 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович наистина може да доведе играч от Словения на "Герена". Сърбинът не изключи този вариант в интервю за „Екипа/Спортске новости" преди няколко дни. Сега обаче медията разкри, че знае и от кои клубове може да са набелязаните играчи.

Стоянович е бил очакван снощи на "Стожице" за дербито между Олимпия и Мура. Двата тима заемаха съответно второ и трето място в класирането. Стоянович е юноша на столичаните, но така и досега в треньорската си кариера се разминава с тях.

ЯБЛОНСКИ СЕ ОТДАЛЕЧАВА ОТ НОВ ДОГОВОР С ЛЕВСКИ

Освен с добри словенци, Олимпия разполага и с няколко интересни чужденци. "Сините" имат нужда от нови попълнения, най-вече в защита. Там Милош Цветкович все още е почти без алтернатива, а освен това все още не е подновил договора си. Пазарлъците между него и клуба продължават. Не е ясна и ситуацията около Давид Яблонски. Чехът също е сред футболистите, които ще могат да преговарят с други отбори след Нова година, след като ангажиментите му с Левски приключват през лятото. Засега няма индикации той да поднови договора си с тях.

Както е известно, досегашният титуляр в центъра на защитата на "сините" Холмар Ейолфсон е аут до края на годината след сериозна контузия. Какъв е актуалният вариант пък за нов вратар - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички