Стоилов се възхити на феновете на Левски и каза: Търсим хора да подсилим отбора


Стоилов се възхити на феновете на Левски и каза: Търсим хора да подсилим отбора
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1583 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов се възхити на подкрепата от "сините" фенове, която оказват към отбора в трудните времена, в които се намира клуба от "Герена". Стоилов говори пред журналисти на брифинг преди предстоящия мач срещу Черно море от Първа лига във Варна.

„Важно е как ние ще изглеждаме на терена. За нас всеки мач е важен, защото казах напоследък името Левски беше доста свалено като изисквания, критерии. Не може след две победи да казваме, че всичко е наред, а същевременно да си позволяваме мачове, които да губим. Искам всеки мач да играем за победа. Заедно с футболистите се опитваме да върнем критерия. На този етап не отговаряме на името на Левски”, започна Мъри.

„Факти са, че напоследък трудно печелим като гост. Свалихме нивото на игра. Общото желание е сега да върнем името на Левски. Проблемите много пъти ги говорихме, които съпътстват клуба. След като имаш много грижи, нормално е да се стига дотук. Ние първо трябва да се стабилизираме и после да мислим за изкачване”, коментира още Мъри.

„Чак напомпано самочувствие в мач за Купата срещу отбор от втора дивизия – не бива да има. Важно е да сме фаворити на терена, тъй като там се вижда всичко. Всичко трябва да се показва и от нашия отбор по време на мача на терена. Преди и след мач може да говорим всичко, но на терена трябва да покажем всичко най-добро за клуба. Не мога да кажа финансово как стоят нещата. Това са въпроси към Ивков, който се опитва да решава ежедневно. При нас не се е променило кой знае какво. Винаги сме разчитали на подкрепата във Варна. Там имаме фенклуб, който е добре организиран. Освен подкрепата, трябва и да ги радваме, за да можем да се върнем там, където ни е мястото”, констатира Стоилов.

„Не знам какво е коментирал Стойчо Младенов и не е в моите приоритети да коментирам другите. Не съм се съмнявал никога в подкрепата на феновете ни. Те винаги са били до нас, а Левски е с по-друго „тесто” като отбор. Хората винаги стоят зад отбора си и не може да имам претенции като тях. Селекцията си е отворен процес, постоянно гледаме и търсим идеи. Обикаляме и по света, за да открием нещо, което може да си позволим и да помогне на Левски. Имаме идеи и варианти, но на този етап не може да говорим нищо конкретно”, анализира още Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички