Станимир Стоилов ще прави промени в състава на Левски за Купата на България


Станимир Стоилов ще прави промени в състава на Левски за Купата на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2419 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов смята да направи няколко промени в своя състав за мача от 1/8-финалите за Купата на България срещу Септември Симитли, пише "Тема Спорт".

По информация на изданието, Николай Михайлов ще седне на резервната скамейка и в игра ще се появи 16-годишният резервен вратар Пламен Андреев, който бе титуляр и при победата на 1/16-финалите срещу Марек в Дупница.

Съобщава се още, че Мъри смята да даде нов шанс на централния защитник Христос Шелис, който отстъпи мястото си на Хосе Кордоба в последния мач от вътрешното първенство срещу Пирин Благоевград (3:0).

Очакванията са Патрик-Габриел Галчев и/или Ивайло Найденов също да попаднат сред титулярите! В предни позиции някой от редовните изпълнители, може би, ще бъде оставен да почива за сметка на юношата Мартин Петков.

Левски гостува на Черно море във Варна в следващия кръг на Първа лига и наставникът на "сините" иска да запази част от свежестта на своите футболисти! Двубоят от 1/8-финалите за Купата срещу Септември е утре (26 октомври) от 19:00 ч. на стадион "Георги Аспарухов"! Още новини за "синия" клуб можете да откриете ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички