Дерменджиев: Левски е огромна отговорност, но аз не се притеснявам


Дерменджиев: Левски е огромна отговорност, но аз не се притеснявам
Снимка: БГНЕС

3742 0

Българският специалист Георги Дерменджиев потвърди новината на деня - че ще бъде новият треньор на Левски. Той призна, че договорката с новия директор на клуба Павел Колев е постигната късно снощи.

"Преговорите се развиха светкавично. Снощи до късно имахме среща с Павел Колев. Знам, че Левски е една огромна отговорност, но не се притеснявам от нищо. Левски е запазена марка, от която всеки трябва да има респект“, заяви 64-годишният наставник пред "Дарик".

(НЕ)ЯСНИТЕ НЕЩА ОКОЛО ЛЕВСКИ И КАКВО СЛЕДВА ЗА КЛУБА?

Той потвърди и готвените в клуба структурни промени, като заяви, че Колев го е уверил, че те са за добро. "Павел Колев е сериозен мъж, на когото вярвам. Той ме увери, че структурно нещата ще се подредят. Неговата дума ми е достатъчна“, посочи специалистът.

Дерменджиев си е пожелал всички на "Герена" да работят като едно цяло - клуб, треньори, футболисти и публика, за която сподели, че много уважава. Повече подробности за структурните промени, готвени в столичния клуб, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички