Стоилов: Футболът се играе и с глава, не само с желание


Стоилов: Футболът се играе и с глава, не само с желание
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1559 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази частичното си разочарование от стила на игра на възпитаниците си при загубата от ЦСКА 1948 с 0:1. Той сподели, че тимът му не е възползвал от възможността, която е получил през първото полувреме, а през втората част е подходил грешно.

Вижте какво сподели специалистът:

"Неприятна загуба за нас. През първото полувреме имахме преимущество, но не успяхме да вкараме. Когато противникът остана с 10 човека играхме глупав футбол – през средата, с много блъскане, грешни решения. След гола имахме цялото време на света да направим по-добри атаки, но играхме изключително глупаво", заяви Стоилов.

"След като имаме 17-18 удара е добре, защото другия път ще влязат във вратата. Трябва да продължим да играем така, както през първата част. Футболът се играе и с глава, не само с желание. Не мога да си обясня това нещо. Искахме да контролираме топката, да въртим, но ние тръгнахме през средната зона, от където ни хващаха на контраатака.

Противникът беше с 10 човека и за това върнах Георги Миланов. Нямахме нужда от излишни защитници. Играхме със сърце, душа, а не с глава. Всеки искаше по най-бързия начин да завърши атаката или да вкара гол, което беше грешно", коментира наставникът.

"Винаги към Левски трябва да има очаквания. След като си побеждавал миналата година е нормално е да искат хората да побеждаваш и сега. Ако изчистим пропуските и играем по-умно нещата не изглеждат толкова лошо, колкото очаквах да изглеждат", завърши специалистът.

Вижте как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички