Стоев зачерква защитник №1 на Гонзо


Стоев зачерква защитник №1 на Гонзо
Снимка: levski.bg

1542 0

Един от най-твърдите титуляри в състава на "Левски" при Георги Иванов-Гонзо - Борислав Стойчев, може да се озове на пейката с началото на полусезона, твърди "Меридиан Мач". По време на лагера в Турция отлични впечатления е оставил с изявите си новият защитник в селекцията Емил Нину. Румънецът играе прекрасно и почти сигурно ще бъде титуляр в състава на Стоев.

За второто място ще трябва да се избира между Борислав Стойчев и неуспелият да впечатли Болтън Аймен Белаид. На този етап първият играе повече, тъй като тунизиецът бе в Англия в една част от лагера. Стойчо Стоев обаче е разкрил пред близки, че предпочита по-бързи централни защитници, а Белаид определено е по-подвижен от Стоев. Така, ако не се стигне до някакъв трансфер, най-вероятно именно тунизиецът може да се озове в ролята на първи избор.

Евентуално такова решение би било леко странно с оглед на факта, че Стойчев бе първи избор през цялата есен, а бе и безспорно най-добрият бранител в тима. И двамата с Белаид обаче имат още няколко контроли на разположение, за да се докажат пред новия треньор.

Първоначално намеренията на Стоев бяха подобни и за Стефан Велев, който обаче е сред най-твърдите титуляри от началото на подготовката и определено бележи израстване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички