Мъри нападна "сините" шефове заради юбилея: Мишки! Престъпно поведение!


Мъри нападна "сините" шефове заради юбилея: Мишки! Престъпно поведение!

1682 0

Бившият наставник на "Левски" Станимир Стоилов нападна ръководството на тима заради покриването му около 100-годишния юбилей на клуба.

"За мен не е нормално ръководството да абдикира от организацията на юбилея и да я прехвърли на Тити Папазов и феновете. Шефовете се опасяваха дали ще изкарат някаква печалба. Абсурдна ситуация заради кирливи 50 или 100 000 евро. И ако юбилеят се бе провалил, щяха да избягат от отговорност. Това е престъпно поведение. Иначе е лесно да се биеш в гърдите - аз съм собственик, шеф, баровец. Тези хора станаха за смях, подиграха се с "Левски". Страхуваха се, че трибуните няма да са пълни и се скриха като мишки. Тодор Батков се беше сгънал в ложата и не смееше да слезе на пистата. Всички го освиркаха, но в еуфорията след мача той се изпъна пред камерите и обеща нов "Левски" и светли бъднини. Пропастта между лозунгите и свършената работа е голяма", коментира Мъри пред вестник "Преса".

По отношение на феновете, които изнесоха голямата част от организацията на юбилея на гърба си, настоящият треньор на Астана заяви:

На 23 май 2014 г. те показаха как се обожава любимият отбор. Организаторите заслужават поклон".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички