Стоев: Все още имаме доста слабости


Стоев: Все още имаме доста слабости

1169 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев сподели, че е видял две лица по време на днешното равенство на неговия тим срещу Вороскла по време на подготвителния лагер на "сините" в Анталия.

"Направихме слабо първо полувреме от гледна точка на това, че играхме много бавно, прекалено еднообразно и прекалено еднотипно в развитието на атаките. От там закономерно съперникът стоеше по-добре на терена“, коментира Стойчо Стоев.

"През второто имаше коренна промяна. Имаше повече агресия и бързина. Все още имаме доста слабости, не умеем добре на контролираме топката, но това идва с много мачове. С победите идва и увереността, и това позволява да играеш по-разумно. Все още не сме достигнали това, което ни трябва", категоричен беше Стоев.

Бившият наставник на Лудогорец беше категоричен, че иска да вижда развитие в играта на всеки един футболист, а в същото време изобщо не се интересува от резултатите, които "сините" ше постигнат в Турция.

„Казах на момчетата, че не ме интересува резултатът, а играта. Трябва по някакъв начин във всяка контрола да се вижда дори малък напредък и затова бях изнервен, защото виждах, че нямат нужната увереност. Ясно е, че ще бъркат, но когато един футболист не се притеснява, в един момент ще се развие и така отборът ще напредва“, заяви наставникът на „сините“ футболисти.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички