Краев донесе равен на "Левски" в силен за "сините" мач в Анталия


Краев донесе равен на "Левски" в силен за "сините" мач в Анталия

2043 0

"Левски" показа много добри неща по време на първата си контрола в Анталия и, въпреки че стигна само до 1:1 срещу Вороскла, показа много добро движение, особено в нападение. Голът за 26-кратните шампиони

Стойчо Стоев заложи на схема 4-2-3-1, която често преминаваше в 4-3-3 заради липсата най-вече на типичен централен нападател. Стартовият състав може да видите под статията, а иначе новият старши-треньор на тима пусна всички играчи по време на контролата.

"Сините" започнаха по-добре срещата, след като още в 8' Прохазка изведе отлично Луис Педро в наказателното поле, но крилото стреля право във вратаря на украинския тим.

Вороскла отвърна с отличен пробив и удар на Янузай, но Йоргачевич се намеси добре и отби. В 13' Прохазка отнесе здрав удар в лицето и лекарите на тима трябваше да се погрижат за неговия нос, но той се завърна на терена.

В 19' Бедоя направи страхотен пропуск след многоходова атака на "сините", а 11 минути по-късно украинците поведоха, след като Сапай се възползва от грешка на Стойчев и реализира отблизо.

Това уби устрема на "Левски", като играчите на Стоев не сътвориха нищо в нападение до почивката. След нея на терена се появиха Пламен Илиев, Стефан Велев и Илия Димитров, а "сините" се разиграха след освежаването в средата на терена.

След траен натиск и пропуски на Бедоя и Луис Педро, в 61' се стигна до гол. Холандецът пробва удар при разбъркване, а топката попадна в Краев, който с прецизен шут успя да възстанови равенството.

До края на двубоя Стоев продължи да върти състава, а и пред двете врати имаше добри положения, но победител не беше излъчен.

Стартов състав на "Левски":

Боян Йоргачевич, Александър Александров, Емил Нину, Борислав Стойчев, Веселин Минев, Роман Прохазка, Радослав Цонев, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Луис Педро, Божидар Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички