Стоев: Ще се проваля в "Левски", ако не си вкарам идеите в отбора


Стоев: Ще се проваля в "Левски", ако не си вкарам идеите в отбора

1039 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев разкри какво е казал пред тима, преди за първи път да го изведе на тренировка. Специалистът посочи, че ще държи много на постоянството.

"Много неща им казах. Даже някои вече не си ги спомням, тъй като импровизирах. Основното беше, че заедно можем да постигнем много. Трябва да си вярваме взаимно, за да може Левски да има ново лице през пролетта. Искам играчите да ми вярват, така е било там, където съм работил. Освен това е необходимо да бъдем постоянни. Левски и през есента имаше добри мачове, но след това идваха и спадове. Наясно съм, че не може да се печели всеки двубой, но ние трябва да се научим да побеждаваме и да знаем как да стигаме до успеха", каза специалистът в интервю пред ТВ+, цитиран от вестник "Тема спорт".

Той обясни и кое ще бъде неуспех за него на "Герена". "Провал ще бъде, ако не успея да си вкарам идеите в отбора. Не говоря за класиране, тъй като това е стечение на обстоятелствата. Ако виждам, че не се получава това, което искам да се получи. Това ще го приема за провал", разкри Стоев.

На въпрос дали публиката на Левски ще му даде достатъчно време да реализира вижданията си: "Трудно ми е да кажа. Феновете на "Левски" са зажаднели за успехи. Всяко едно поражение се приема много тежко както от феновете, така и от медиите. Това в някаква степен ще е психически натиск за мен, но аз съм свикнал постоянно да съм в напрежение. В крайна сметка един треньор е силен, когато успява в такава ситуация да се наложи".

Стоев посочи, че не се притеснява, че не е бил първи избор на Левски за треньор, а е бил поканен след отказа на Димитър Димитров-Херо.

"Аз съм мислил за вариант, ако бъда поканен в Левски, как ще действам в тази ситуация. Така че не ми беше непознато или неочаквано, че ще ме поканят", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички