Стоев: Претенциозен съм към централния нападател


Стоев: Претенциозен съм към централния нападател
Снимка: БГНЕС

1049 0

"Претенциозен съм към централния нападател и затова закъсняваме с привличането му”, това каза наставникът на "Левски" Стойчо Стоев, преди заминаването на тима за Анталия.

 „Доволен съм, защото свършихме това, за което бяхме отишли в Свиленград. Надявам се в Турция акцентът да е по-различен. Там ще наблегнем на контролите, за да интегрираме по-бързо новите в отбора. Не обичам футбола „напред каквото стане” и затова ще привлечем централен нападател. Проблемът е, че закъсняваме с това привличане. Надявам се да нямаме лятно дежа вю, защото беше кошмарно", допълни Стоев.

Той сподели, че иска да дойде този централен нападател, който ще пасне на стила на отбора и ще помогне. "От тази гледна точка съм претенциозен. Не знам какви са проблемите с Менголо, надявам се хората, които се занимават с юридическите подробности и на мен да ми дадат информация до края на седмицата”, каза Стоев.

„Все още е рано за Илия Димитров да е в първия отбор на Левски, затова и отиде под наем. Искам лятото като се върне да ни е добра опция. Търсихме му подходящ отбор, в който да развие качествата си и да му помогне за израстването”, заяви наставникът относно наема на Илия Димитров в Нефтохимик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички