Гонзо: Имаме подписан предварителен договор с Менголо


Гонзо: Имаме подписан предварителен договор с Менголо

1493 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо коментира ситуацията в клуба и кога се очаква развръзка по така дългоочаквания централен нападател.

Той заяви, че камерунецът Менголо пристига в София днес, за да премине медицинските прегледи. „Той трябва да дойде тази вечер и да мине медицинските прегледи. Имаме подписан предварителен договор. Появиха се информации, че Менголо има проблем с документите, но адвокатите ни движат нещата и се надяваме на положителен отговор. Четвъртък или петък, ако всичко е наред той трябва да дойде в Анталия при отбора”, каза Гонзо.

Той призова за спокойствие и заяви, че "Левски" ще има качествен нападател, но не трябва да се прибързва в привличането му, за да не се допускат отново грешки.

"Ще намерим нов централен нападател, при това качествен. Старши треньорът може да е спокоен. Чакаме положителен отговор от двама офанзивни играчи. Тези, които харесахме досега и искахме да привлечем, получиха по-добри финансови предложения от други клубове и отклониха офертата ни", допълни Гонзо.

"Сините" днес заминаха на подготвителен лагер в Анталия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички