Стоев: Не говорим за нови договори, но има ядро незаменими играчи


Стоев: Не говорим за нови договори, но има ядро незаменими играчи

2067 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев призна, че няма футболисти от отбора, с които се водят преговори за нови договори. причината - на този етап няма какво да им се предложи, предвид тежката финансова криза на "Герена" и неяснотите около лиценза и евентуално евроучастие.

"Можем да ги излъжем, а няма смисъл. Всякакви преговори са излишни, докато няма яснота за финансовата ситуация. Има едно ядро футболисти, което задължително трябва да остане в "Левски", тъй като ще стане доста трудно, ако те си тръгнат. Ще трябва пак да се започне от нулата", заяви специалистът пред "7 дни спорт".

Той призна, че в мача срещу Славия (0:1) е проличало, че в отбора има незаменими футболисти. "Съставът ни е къс и се вижда, че има незаменими футболисти, които когато не са на терена, това влияе на играта на отбора. Срещу Хасково и Славия се видя, че Левски има крещяща нужда от някои от футболистите си. Ще преценя дали ще продължа да правя ротации, защото има играчи, които висят с картони и може да пропуснат мача с Лудогорец при следващо предупреждение", сподели треньорът.

"Няма някой, който да е изявил желание да си тръгне от отбора през лятото. Възможно е да витаят такива мисли в главите на играчите в тази несигурна финансова ситуация, не го пренебрегвам като факт. Дори да е така, колкото време са в „Левски”, трябва да покажат на евентуалния си следващ клуб, че въпреки тежкото положение са се представили на ниво", допълва Стоев.

Наставникът заяви, че разбира липсата на мотивация във втората шестица, но "сините" трябва да подхождат отговорно в тези мачове, за да са готови за полуфиналния сблъсък с Лудогорец в турнира за Купата на България, който ще предреши сезона им.

"Футболистите трябва да осъзнаят, че всеки мач има някаква стойност, независимо къде си в класирането, и че не играеш за нищо до края на първенството. Те трябва да играят за себе си и за името "Левски", завърши Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички