Стефан Велев е пътник от "Герена"


Стефан Велев е пътник от "Герена"

2060 0

Дните на полузащитника Стефан Велев в "Левски" са преброени, твърди "Тема Спорт". Халфът вбеси с изявите си срещу Славия (0:1) целия спортно-технически щаб на "сините". Спортният директор Георги Иванов пък не криеше раздразнението си в ложите при всяко грешно отиграване на футболиста.

Велев започна срещата като титуляр. Той замести контузения Владимир Гаджев. Играта му обаче бе под всякаква критика, посочва изданието.

Полузащитникът бе взет на "Герена" в началото на 2013 година от Берое с договор за два плюс един сезон. Той пристигна в състава по настояване на Илиан Илиев, който бе запознат с качествата му от съвместния им престой в старозагорския тим. В първия си половин сезон Велев изигра 13 мача за "сините" в А група, както и още 5 за Купата на България, в които отбеляза едно попадение. Той обаче получи тежка контузия през есента на 2013/14. През онази кампания той записа 12 срещи, като така и не успя да се наложи в основния състав. Същата е ситуацията и през настоящото първенство. Той вече изигра 22 мача (във всички турнири), но само в в е започнал като титуляр.

Подобно е положението и на десния бек Александър Александров. Той също бе в стартовата единайсеторка срещу Славия - заместваше Роман Прохазка. Бившият футболист на Черно море обаче има вина за гола в мрежата на Йоргачевич.

След срещата спортният директор Георги Иванов не пропусна да изкаже недоволството и от представянето им. "Имаше няколко причини за загубата, включително и умора в някои футболисти. Мисля, че играчите, които заместваха други, бяха под нивото си. Би трябвало тези играчи да покажат, че имат място в Левски, но не го виждам. Не мога да се съглася, че не са мотивирани, защото не са получавали пари. Но работата е там, че като излязат двама-трима, отборът е различен", каза Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички