Стоев: Има много по-важни неща от парите - уважението, днес го изпитах


Стоев: Има много по-важни неща от парите - уважението, днес го изпитах
Снимка: БГНЕС

1569 0

"За сетен път се убеждавам, че има по-важни неща от парите, от имиджа и то се казва уважение. Аз днес го изпитах от футболистите, най-вече от феновете. Доволен съм от това, което видях като уважение, като някаква връзка, която създадохме. Не е лесно, когато един приходящ човек като мен, защото не съм свързан с клуба нито като състезател, нито като треньор, но усетих уважението и благодаря много". Това  сподели емоционалният Стойчо Стоев след последния си мач начело на "Левски".

"Само аз и Георги Иванов, и футболистите знаем през какви трудности преминахме. Съумяхме да се класираме за Лига Европа, което беше и целта. Надявам се следващия треньор да го доразвие", заяви още той.

Стоев заяви, че ще продължи да ходи на мачове на "сините": "Ще ходя на мачовете на Левски, защото съм много свързан с тези момчета. Година и половина не е малко време, в което бяхме едно цяло. И в трудни, и в добри моменти се подкрепяхме. Имах момчета с качества и характер, които няма да те предадат. Това бяха хора, с които беше удоволствие да работя с мен“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички