"Левски" изпрати Стойчо Стоев с победа


"Левски" изпрати Стойчо Стоев с победа

997 0

"Левски" постигна минимална победа в последния мач на наставника на "сините" Стойчо Стоев. Столичани победиха като гост Пирин с 1:0, а попадението бе дело на защитника Александър Александров.

В 90' пък голмайсторът бе изгонен заради втори жълт картон и така в добавеното време "сините" останаха с човек по-малко.

Първото полувреме бе бедно на положения, като по-активни на терена бяха гостите от София. В началните минути на срещата се породи напрежение на трибуните, но то бързо бе овладяно. Двама полицаи са пострадали при овладяването на ситуацията с феновете като са били откарани в болницата, за да получат медицинска помощ.

Най-чистото положение бе в 42‘ в полза на „Левски“. След хубав пас на Бедоя, Краев пропусна и прати топката на метри над вратата. В 3‘ на добавеното време обаче Александър Александър изведе гостите напред в резултата. До попадението се стигна след изпълнението на фаул от Бедоя, вратарят на Пирин сапси, но топката „кацна“ на главата на защитника на „Левски“, който не сгреши. След попадението целия отбор отиде при треньора си Стойчо Стоев и посветиха това попадение на него. Междувременно фенове на Пирин хвърлиха бутилки, които уцелиха Стоев и това най-вероятно ще им струва наказание, тъй като са с последно предупреждение.

В 53‘ дойде и най-спорното положение в срещата. Футболистите на Пирин поискаха дузпа заарди фаул на Вселин Минев срещу Дюлгеров, но реферът Вихрен Манев прецени, че нарушение няма. В 74‘ малко не достигна на домакините да изравнят резултата след грешка на Боян Йоргачевич, който не успя да овладее топката. Роман Прохазка обаче бе на точното място и поправи грешката, за да не стигне Тошев до топката. Въпреки добрите минути, които записа Пирин в 80‘ Бурабия имаше възможността да удвои преднината. Вместо да подаде обаче, той стреля сам, но доста неточно.

В последните минути домакините поставиха под напрежение "Левски" като бяха по-активните и пропуснаха страхотни шансове за изравняване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички