Стефан Стайков: Пламен Илиев няма вина за гола!


Стефан Стайков: Пламен Илиев няма вина за гола!

2010 0

Бившият вратар на "Левски" Стефан Стайков смята, че грешката на Пламен Илиев в мача срещу Лудогорец е била плод на напрежение.

"Той не е виновен за гола, категоричен е бившият треньор на вратарите на "Герена". - Вярно, топката излизаше в аут, а той я изби в корнер. Това е грешката му. За гола не може да се вини. Най-голяма заслуга за попадението на Лудогорец има защитата, Те изпуснаха най-ниския футболист на "зелените" и той отбеляза гол. Вината се хвърля върху вратаря, защото така е най-лесно. Пламен е под огромно напрежение. Ръководството не му дава достатъчно шанс. Взима нови вратари всеки сезон. Илиев се възстановяваше доста време от контузия. Тя повлия на формата му. Преди нея беше сигурен. Ръководството трябва да му гласува доверие. Да застане зад него. Да не го обвинява за всичко", коментира той пред "България Днес".

Според Стайков Илиев не е заслужавал капитанската лента през 2013 година. "Не трябваше да е в него. Тогава не беше водещ играч, а го направиха капитан. Илиев гледаше само лентата, не играта си".

Бившият вратар не се съмнява, че "сините" ще се класират в Топ 6.

"Левски ще бъде в горната част на класирането. Дори ще завърши в тройката. Има напрежение заради мястото им в първата шестица. След като влязат в нея, то ще спадне. Нещата за "сините" ще започнат да се получават по начина, по който те искат. Отборът е млад. Все още не е сработен. Трябва им време да свикнат един с друг", смята той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички