Старши треньорът на Шкупи: Левски е по-силен съперник, от години са в евротурнирите


Старши треньорът на Шкупи: Левски е по-силен съперник, от години са в евротурнирите
Снимка: Lap.bg

3233 0

Наставникът на съперника на Левски в Лигата на конференциите - Шкупи, Джихат Арслан коментира предстоящия сблъсък със "сините" на пресконференция пред медиите в Северна Македония. Специалистът е категоричен, че българския гранд е отбор с традиции история и е по-силен съперник от предишния им опонент в третия по сила европейски турнир.

Похвали за Левски

"Разбира се, че Левски е по-силен съперник от предишния ни (б. р. - литовския Хегелман). Това са други мачове и ни е необходима нова стратегия. Цялата концепция за мача се променя и и се подготвяме с мисъл за съперника. Левски е сериозен отбор, от години са в евротурнирите. Те играят атакуващ футбол и имат подходящи футболисти за това. Ние показахме слабости и трябва да поправим това. Ще се опитаме да бъдем по-креативни", заяви Арслан пред медиите.

Амбициите на Шкупи

"Отборът ни играе техничен футбол, а това трудно се постига на терена, особено срещу качествен съперник. Когато спечелиш с 5:0 има повече стрес, отколкото радост. Написахме история с този резултат, но това е просто постижение и продължаваме напред. Левски е клуб с история, който има млад състав със средна възраст от 23 години. Вратарят им е само на 18 години, а вече цената му е 1,5 милиона евро. Ние също сме нов отбор, като преди средната ни възраст беше 28, а сега е 24 години. С упорит труд можем да постигнем нещо, което все още не е постигано. Моята цел е не само да избера стартовите 11, но и да заложа на резерви, които за половин час игра могат да дадат най-доброто от себе си", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Проблеми за Левски на границата със Северна Македония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички