Станислав Костов: Бях готов на всичко, за да дойда на "Герена"


Станислав Костов: Бях готов на всичко, за да дойда на "Герена"
Снимка: Levski.bg

1610 0

Нападателят на Левски Станислав Костов заяви, че че до моментът върхът в кариерата му е да играе при "сините". Костов има изкаран период и в тима на ЦСКА, но заяви, че отборът на сърцето му е Левски.

"Бях готов на всичко, за да дойда на "Герена". Това определено е върхът в кариерата ми в България. Чест е за мен, че съм играл за двата гранда, но "сините" са отборът на сърцето ми. Снимките ми от детските години го доказват", заяви Костов при награждаването му за най-добър играч на изминалия кръг в Първа лига. Той изигра доста добър мач срещу Септември, като отбеляза и два гола за погедата с 4:1.

В Левски всичко се следи под лупа, никой не те чака. Най-важният мач е следващият. Срещу Берое отново трябва да съм на ниво. Доволен съм от работата си с Делио Роси. За кратко време научих доста нови неща. В последния мач играх прилично и съм доволен, но не се чувствам титуляр. В Левски е трудно и трябва да давам най-доброто от себе си във всяка тренировка, във всеки мач. В големите отбори винаги има конкуренция, така че трябва борба и работа", допълни още нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички