Идат тежки дни за Антонио Вутов на "Герена"


Идат тежки дни за Антонио Вутов на "Герена"
Снимка: Официален сайт на Левски

2175 0

Гръмката победа на Левски над Септември с 4:1 ще прати на пейката за неопределено време един от най-използваните от Делио Роси играчи от началото на сезона, твърди "Меридиан мач".

Става дума за Антонио Вутов, който пропусна въпросната среща заради наказание. От „Герена" разкриха, че италианският треньор на "сините" е останал много доволен от тандема Костов-Обертан, който води атаката срещу Септември, и на този етап няма никакво намерение да го разваля.

Припомняме, че Антонио Вутов започна годината като титуляр, след като беше в стартовите 11 за мача с Ботев. Той обаче игра слабо и беше заменен.

Положението на "синия" юноша ще стане още по-тежко, след като Ривалдиньо, който по презумпция е вариант номер 1 за Делио Роси за атаката, бъде готов за игра.

Трайното изваждане на Вутов от състава вероятно ще финализира и решението на ръководството на Левски за бъдещето на юношата на клуба. Както е известно, Антонио в момента играе на "Герена" като преотстъпен от Удинезе до края на сезона.

"Сините" обмисляха дали да не го откупят от лятото, но по-скоро ще се откажат от Вутов, който ще напусне клуба след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички