Генералният спонсор на Левски постави осветление пред лика на Гунди


Генералният спонсор на Левски постави осветление пред лика на Гунди
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5648 0

Генералният спонсор на Левски е финансирал закупуването на осветление, което е било поставено пред паметника на легендарния Георги Аспарухов – Гунди. Той се намира пред стадиона на клуба, носещ името на българския нападател.

На церемонията, която съчета и поклонение пред паметта на феноменалния футболист във връзка с годишнината от смъртта му на 30 юни, се събраха привърженици.

Между тях бяха Олег Ковачев, Илия Луков и други фенове на столичния гранд. Наско Сираков, собственик и главен мажоритарен акционер в клуба, присъства на церемонията и благодари за инициативата, като уточни, че това е поредният жест, който е доказал, че "синята" идея е кауза.

"За нас, като генерален спонсор на Левски, е удоволствие да дарим осветлението на това свято за всеки левскар място – паметника на Гунди. Благодарим на всички за всеотдайността, а ние ще съдействаме синята идея да достигне до повече хора", заяви изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски – Лъчезар Петров.

Заедно с големия син на легендата Иван Вуцов – Руслан, Лъчезар Петров показа икона на Свети Георги Победоносец, която Руслан Вуцов ще предаде на Лита Маркова, съпругата на Георги Аспарухов. Тя не успя да присъства на церемонията, но предаде благодарности към всички присъстващи за жеста. Вуцов благодари от нейно име за благородния жест и уважението към нейния съпруг.

Вижте кой известен българин стана част от сдружението "Левски на левскарите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички